ÖPPET OCH MED LJUSA,
NORDISKA TONER

Alla bostäderna är som standard inredda med eleganta, nordiska material i de olika rummen som alla har högt i tak. Vackra, ljusa trägolv som får extra uppmärksamhet i ljuset från de stora fönsterpartierna, och optimala rumsdelningarsom skapar många inredningsalternativ. Lägenheternas burspråk inramar vackert utsikten och tillför samtidigt vardagsrummet ett nästan svävande uttryck.

KARNAPHUSETs bostäder är antingen hörnlägenheter eller genomgående med stora fönster åt flera håll – det betyder bostäder med mycket ljus, luft och utsikt. Den rymliga hallen hälsar välkommen och bjuder in familj och vänner i vackra omgivningar i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

EN STANDARDINREDNING
- TRE DESIGNLINJER

Tre genomtänkta designlinjer för originalinredningen är framtagna för att göra det bekvämt för beslut som behöver tas vad gäller lägenhetens inredning. Designlinjerna handlar om kulörer och material som passar bra ihop.

KARNAPHUSETs bostädar finns som standard i tre olika uttryck:

JORDNÄRA  ·  NATUR  ·  MODERN

Det finns även alternativ för den som vill välja något annat – men inom en viss begränsning . En del är val utan extra kostnad medan en del innebär extra kostnad. Som köpare av en bostad ska man göra sina inredningsval i god tid före inflyttning inom de tidsramar som gäller. Information om tider kommer meddelas då byggnationen startat.

,,

Designlinje 1 - JORDNÄRA

Varma och mörka ton-i-ton jordfärger som utstrålar ”hygge” och intimitet. Beige, brunt, lerfärgat och vitt ger designen en jordnära touch.

Designlinje 2 - NATUR

Vita ytor, ljust trä och sten – naturen och dess material har förts in i köket och badrummet. Renhet, enkelhet och ärlighet.

Designlinje 3 - MODERN

Svart och elegant. En genomtänkt design med attityd och detaljer i vitt och trä som både signalerar exklusivitet och hemtrevnad i ett vackert uttryck.

DESIGNAT MED CEDERTRÄ
OCH UTSIKT

KARNAPHUSET är ritat av C.F. Møller Architects som är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag som grundades i Danmark 1924. Vid utformningen av KARNAPHUSET var det viktigt för arkitekterna att klä huset i ett levande material som kunde relatera till Babords tegel och Styrbords skiffer. Ett material som var både vackert och kunde åldras med elegans – och bättre än cederträ kan det inte bli. Över tid kommer de gyllene cederträfasaderna att påverkas naturligt av vädret och uppnår därmed ett hållbart och gediget utseende. Förutom på fasaderna strålar cederträet också i bottenvåningen i KARNAPHUSETs trapphus.

INTRESSEANMÄLAN för BRF KARNAPHUSET